Benefietconcert

Benefietconcert

Benefietconcert

1013 1013 mensen hebben dit evenement bekeken.
Donatie

In de stad Groningen ligt een schat verborgen… en het is géén kleine schat. Integendeel, het betreft orgels, magnifieke instrumenten, vaak eeuwen geleden gebouwd door wereldberoemde orgelbouwers. Erfgoed met een hoofdletter E.

Stichting Groningen Orgelstad heeft als doel dit rijke orgelbezit bekend te maken bij een breed publiek en te bewaren voor toekomstige generaties. Hiertoe organiseert de stichting o.a. het orgelconcours IMOCG en het Schnitgerfestival.

De opbrengst van dit Benefietconcert gaat naar de organisatie van het Schnitgerfestival 2023 dat plaatsvindt van donderdag 19 t/m zondag 22 oktober. Extra financiële speelruimte maakt het mogelijk om een extra aantrekkelijk programma te presenteren. Alles om ervoor te zorgen dat een zo groot mogelijk publiek kan genieten van de Groninger orgels.

Doe daarom een donatie en ontvang een ticket voor het BENEFIETCONCERT op 12 mei in de Akerk!

Het richtbedrag voor de donatie is € 50,- per ticket. Meer mag ook, graag zelfs! U kunt het bedrag per ticket hieronder aanpassen.

Ticket Informatie

BENEFIETCONCERT
 50,00
Sales Ended: vrijdag, 12-05, 2023 21:30
-

Aanvullende details

Extra informatie

Programma:
- 20.00-21.15 uur: 20.00-21.15 uur: concert op het beroemde Schnitgerorgel in de Akerk, door het grote orgeltalent Daniel Seeger. Speaker van deze avond is Bartho Smit.
Dit is uw kans om de organist niet alleen te horen spelen, maar ook te zien. Op een groot beeldscherm in de kerk: het orgelspel als een complete beleving.
- 21.15 uur: napraten en borrelen met een lekker hapje.

Entree:
- Reserveer een toegangskaart door het doen van een donatie aan de Stichting Groningen Orgelstad. U kunt zelf bepalen welk bedrag u doneert. We gaan uit van een richtbedrag van 50 euro. Meer mag natuurlijk ook (graag zelfs!). Na het doen van de donatie ontvangt u de toegangskaart in uw e-mail.

- Let op dit voordeel: Groningen Orgelstad heeft de culturele ANBI-status. Voor particulieren betekent dit dat zij hun gift voor 125% mogen aftrekken.

Voor vragen, stuur een e-mail naar info@groningen-orgelstad.nl

Ticket opties -

Tarief -

 

Aanvang

vrijdag, 12-05, 2023 - 20:00
 

Locatie

Delen met vrienden