Menu Sluiten

Tango! Piazzolla

Tango! Piazzolla

door
360 360 people viewed this event.

Met ‘Tango! Piazzolla’ biedt het Schnitgerfestival 2021 het publiek een fantastische cross-over voorstelling in de Nieuwe Kerk met passievolle Tango-dans, orgel en bandoneon. Met organist Aart Bergwerff op het Timpe-orgel en de Argentijn Santiago Cimadevilla op de bandoneon.

Aanvullende informatie

Toegang - € (standaard) 30.00

Verdere informatie

Wie in verleden het Schnitgerfestival al eens bezocht, weet dat het publiek er vaak wordt verrast met muziek die intrigeert door samenspel van instrumenten die je niet vaak samen hoort. In de voorstelling ‘Tango! Piazzolla’ is dit precies wat er gebeurt.
De Argentijn Santiago Cimadevilla, virtuoos bandoneonspeler, speelt samen met Aart Bergwerff, de organist die nergens bang voor is en al eerder liet horen dat de Zuid-Amerikaanse ritmes en melodieën hem heel goed liggen. De twee musici presenteren met ‘Tango! Piazzolla’ het publiek op een zeer aantrekkelijke mix van orgel en bandoneon, en zelfs dans!

LET OP:
Deze voorstelling vindt op hetzelfde tijdstip plaats als het concert van het Luthers Bach Ensemble, Pracht en praal van de Italiaanse meerkorigheid.  

 

Datum en tijd

15-10-2021 om 20:00
 

Categorie

Deel dit bericht

X Sluiten