Menu Sluiten

Eerste ronde IMOCG Nieuwe Kerk – ochtend

Eerste ronde IMOCG Nieuwe Kerk – ochtend

door
23 23 people viewed this event.

De eerste ronde van de International Martini Organ Competition Groningen (IMOCG) beslaat twee dagen. Op dag 1 spelen de twaalf deelnemers op het Timpe-orgel in de Nieuwe Kerk, op dag 2 spelen ze in de Martinikerk op het Martiniorgel.

Aanvullende informatie

Toegang - Gratis

Verdere informatie

Op dag 1 van de eerste ronde spelen de twaalf kandidaten op het Timpe-orgel in de Nieuwe Kerk. Zij spelen vijf werken waarbij ze kunnen kiezen uit repertoire van Bunk, Rheinberger en Schumann. Er wordt gespeeld in de ochtend en in de middag.

 

IMOCG 2022
Deze zomer vindt van 31 juli t/m 6 augustus de International Martini Organ Competition Groningen (IMOCG) plaats. Uit de hele wereld komen jonge organisten naar de stad om te strijden om de winst. De stad Groningen is uniek door de vele fraaie historische orgels die ze telt: tijdens het concours wordt er op maar liefst vijf van deze prachtige instrumenten gespeeld. De IMOCG 2022 belooft een week vol prachtige muzikale hoogtepunten te worden. Met concerten door de internationale juryleden, acht masterclasses, een excursie naar de Fivelingo streek en natuurlijk de verschillende competitie-onderdelen. 

 

Datum en tijd

01-08-2022 om 10:00 tot
13:00
 

Categorie

Deel dit bericht

X Sluiten