Menu Sluiten

RHOMBUS! – dans, orgel en slagwerk

RHOMBUS! – dans, orgel en slagwerk

door
1136 1136 people viewed this event.

Ter gelegenheid van het Schnitgerfestival 2021 geven de dansers van LMIPA een spetterende voorstelling in de Lutherse Kerk. Ze worden daarbij begeleid door het prachtige barokorgel bespeeld door Vincent Hensen-Oosterdijk, en door percussionist Kalina Vladovska, de winnares van het Prinses Christina Concours 2019.

 

LIVESTREAM
Voor mensen die wel graag naar dit concert willen, maar die het nog niet aandurven, of die om een andere reden niet naar de concertlocatie kunnen komen, verzorgt Stichting Orgelstad Groningen een livestream. Klik op deze link en tegen betaling van 5 euro kun je de hele voorstelling bekijken en beluisteren vanuit je eigen stoel.

 

Voor alle evenementen geldt dat de organisatie zich zal houden aan de actuele coronamaatregelen. Dat betekent voor nu dat we zullen werken met het coronatoegangsbewijs. Klik voor de voorwaarden op deze link naar de website van de rijksoverheid.

Aanvullende informatie

Toegang - € (standaard) 10.00

Verdere informatie

De organist Vincent Hensen-Oosterdijk is altijd wel in voor een bijzondere samenwerking – in 2018 stond hij al met de jonge circusartiesten van Santelli op het Schnitgerfestival – en ook dit jaar pakt hij weer flink uit, met de wervelende show RHOMBUS! die hij samen met de dansers van Lucia Marthas Institute for Performing Arts zal geven. Zij krijgen daarbij ook de ondersteuning van de hypnotiserende percussieklanken van het grote talent Kalina Vladovska. Zij is student aan het Prins Claus Conservatorium en was in 2019 de overtuigende winnares van het Prinses Christina Concours. Een aanrader voor jong en oud! LET OP: Deze voorstelling vindt op hetzelfde tijdstip plaats als het concert van Duo Belder Kimura.

 

Datum en tijd

16-10-2021 om 15:00 to
16:15
 

Categorie

Deel dit bericht

X Sluiten