Door de huidige corona crisis in Nederland is onzeker of concerten doorgaan zoals gepland. Sommige gaan zeker niet door op de aangekondigde datum, omdat in ieder geval tot 1 juni grote evenementen niet doorgaan. Sommige zullen wellicht worden verschoven naar later in het jaar. Dringend advies: houd u op de hoogte van de maatregelen en adviezen van de regering in dezen.

Organisatoren zullen ook proberen zoveel mogelijk hun informatie te updaten.

U kunt met dit formulier een concert toevoegen. Pas na accordatie zal deze zichtbaar zijn in de agenda
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Nicolo Sari

13 juli om 20:00

Nicolò Sari

Op 13 juli verzorgt de jonge Italiaanse organist Nicolò Sari uit Venetië het tweede concert. Hij is een van het selecte gezelschap Italiaanse organisten dat internationaal wist door te breken. Ook in de Der Aa-kerk zijn ze met regelmaat te horen.
Hij behaalde met onderscheiding de diploma’s voor orgel en compositie aan het conservatorium in Venetië. Hij was hij succesvol bij verschillende internationale concoursen, zoals in St. Julien du Sault, Pistoia, Varzi en Amsterdam (2e prijs Sweelinckconcours). Ook heeft hij een mooie internationale carrière weten op te bouwen, niet alleen als organist maar ook in samenwerking met toonagevende Italiaanse orkesten. Hij is artistiek leider van het internationale orgelfestival Gaetano Callido in Venetië.

Meer informatie: www.peterwesterbrink.nl


Entree € 10,- (studenten € 8,- en onder de 17 jaar € 5,- tot 12 jaar gratis)

Vanwege veiligheidsmaatregelen ten gevolge van het Covid-19-virus maximaal 100 personen toelaatbaar

RESERVEREN VERPLICHT

Bestel hier uw tickets

Gegevens

Datum:
13 juli
Tijd:
20:00
Evenement Categorie:

Locatie

Der Aa-kerk
Akerkhof 2
Groningen, 9711 JB
+ Google Maps