Laden Evenementen

« Alle concerten

  • Dit event is voorbij.

Lunchpauzeconcert Lukas Jan Schoonbeek & Jos Maters

19 juli 2019 om 12:45

€1,

Het 5de concert wordt gegeven door Lukas Jan Schoonbeek en Jos Maters en is een onderdeel van het Peter de Grote Festival.

Jos Maters (1997) begon zijn orgellessen bij Theo Duijst, een van de organisten van de Christelijk Gereformeerde Kerk te Bunschoten. Vervolgens heeft Jos, als voorbereiding op het doen van een studie aan het conservatorium, les gehad van Willem van Twillert, en daarna nog van Gerrit Christiaan de Gier. Sinds september 2015 studeert Jos aan het Prins Claus Conservatorium te Groningen, waar hij orgel studeert bij Theo Jellema en Erwin Wiersinga. Sinds september 2016 studeert Jos ook hoofdvak klavecimbel bij Johan Hofmann. Jos heeft masterclasses gevolgd bij gerenommeerde organisten als Michel Bouvard, Wolfgang Zerer en Paolo Crivellaro. In 2017 won Jos de tweede prijs bij het Ambitus Concours.
Jos is als organist verbonden aan de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt (Maranathakerk), de Gereformeerde Kerk (Zuiderkerk) te Bunschoten, en de Bethlehemkerk te Hilversum. Ook is hij actief op Youtube, waar hij met enige regelmaat een nieuwe video van zijn spel plaatst.

Gegevens

Datum:
19 juli 2019
Tijd:
12:45
Kosten:
€1,
Evenement Categorie:

Locatie

Martinikerk
Martinikerkhof 3,
Groningen, Groningen 9712 JG
+ Google Maps