Door de huidige corona crisis in Nederland is onzeker of concerten doorgaan zoals gepland. Sommige gaan zeker niet door op de aangekondigde datum, omdat in ieder geval tot 1 juni grote evenementen niet doorgaan. Sommige zullen wellicht worden verschoven naar later in het jaar. Dringend advies: houd u op de hoogte van de maatregelen en adviezen van de regering in dezen.

Organisatoren zullen ook proberen zoveel mogelijk hun informatie te updaten.

U kunt met dit formulier een concert toevoegen. Pas na accordatie zal deze zichtbaar zijn in de agenda
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Lunchpauze concert Vincent de Ridder

21 augustus om 12:45 - 13:30

€2,50

Het 8ste en laatste lunchpauze concert wordt gegeven door Vincent de Ridder.

Vincent de Ridder (1997) kreeg vanaf zijn negende jaar zijn eerste orgellessen aan de Zeeuwse Muziekschool in Middelburg, waar hij studeerde bij Jos Vogel. Vanaf september 2017 studeert hij orgel aan het conservatorium in Rotterdam. Deze studie heeft hij gecombineerd met een bachelor bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, die hij in 2019 afrondde. Op het Rotterdamse conservatorium was Aart Bergwerff zijn eerste docent. Sinds 2019 zijn Bas de Vroome en Ben van Oosten zijn docenten. Naast hoofdvaklessen krijgt hij improvisatielessen van Hayo Boerema en volgt hij de minor klavecimbel bij Bas de Vroome. Ook volgde hij basso continuolessen bij Bas de Vroome en kreeg hij pianolessen van Martin Lekkerkerk.

Vincent deed in 2019 mee aan de jubileumeditie van het SGO-orgelconcours in de Der Aakerk en de Martinikerk in Groningen en won daar de 1e prijs. Verder heeft hij diverse masterclasses gevolgd, onder wie bij Wolfgang Zerer (Bach), Olivier Latry (Franck), Willem Tanke (Messiaen) en Sietze de Vries (improvisatie). Als organist is hij verbonden aan meerdere kerken, waaronder de Hervormde Gemeente en de Gereformeerde Kerk in Arnemuiden. Verder heeft hij in Arnemuiden en Borssele een lespraktijk.

Entree: € 2,50 (reserveren verplicht). Bestel uw tickets

Afbeeldingsresultaat voor vincent de ridder

 

Gegevens

Datum:
21 augustus
Tijd:
12:45 - 13:30
Kosten:
€2,50
Evenement Categorie:

Locatie

Martinikerk
Martinikerkhof 3,
Groningen, Groningen 9712 JG
+ Google Maps