Door de huidige corona crisis in Nederland is onzeker of concerten doorgaan zoals gepland. Sommige gaan zeker niet door op de aangekondigde datum, omdat in ieder geval tot 1 juni grote evenementen niet doorgaan. Sommige zullen wellicht worden verschoven naar later in het jaar. Dringend advies: houd u op de hoogte van de maatregelen en adviezen van de regering in dezen.

Organisatoren zullen ook proberen zoveel mogelijk hun informatie te updaten.

U kunt met dit formulier een concert toevoegen. Pas na accordatie zal deze zichtbaar zijn in de agenda
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Lunchpauze concert Johan Smit

10 juli om 12:45 - 13:30

€ 2,50

Het 3de lunchpauze concert wordt gegeven door Johan Smit.

RESERVEREN VERPLICHT

Bestel hier uw tickets

Na de studie Commerciële Economie in 2015 afgerond te hebben en een jaar in het hypotheekwezen werkzaam te zijn geweest, won de drang om zich meer te verdiepen in het muzikale het van het commerciële. Er werd om diverse redenen gestart met de opleiding Docent Muziek aan het Prins Claus Conservatorium en per 1 september 2019 werd daar orgelopleiding aan toegevoegd.

Per 1 januari 2020 is Johan als kerkmusicus verbonden aan de Protestantse Gemeente te Meppel. Hier begeleid hij met regelmaat de erediensten in de Mariakerk en Oude Kerk en leidt de cantorij en jeugdband. Johan begeleidt ruim tien jaar kerkdiensten in diverse gemeenten uit de regio Zwolle – Apeldoorn. Hij is hoofdorganist van de Goede Herderkerk te Epe en verbonden aan de hervormde gemeentes van Wapenveld en Veessen. Zijn muzikale hart ligt naast orgelspel vooral bij de kerkmuziek, harmonieleer en improvisatie.

Als begeleider is Johan verbonden aan het Agricola Consort uit Groningen dat onder leiding staat van Jaap de Kok. Daarnaast dirigeert hij het christelijk mannenkoor De Dorpelwachters uit Wapenveld en is hij bandleider van een combo.

Afbeeldingsresultaat voor johan smit

 

Gegevens

Datum:
10 juli
Tijd:
12:45 - 13:30
Kosten:
€ 2,50
Evenement Categorie:

Locatie

Martinikerk
Martinikerkhof 3,
Groningen, Groningen 9712 JG
+ Google Maps