Door de huidige corona crisis in Nederland is onzeker of concerten doorgaan zoals gepland. Sommige gaan zeker niet door op de aangekondigde datum, omdat in ieder geval tot 1 juni grote evenementen niet doorgaan. Sommige zullen wellicht worden verschoven naar later in het jaar. Dringend advies: houd u op de hoogte van de maatregelen en adviezen van de regering in dezen.

Organisatoren zullen ook proberen zoveel mogelijk hun informatie te updaten.

U kunt met dit formulier een concert toevoegen. Pas na accordatie zal deze zichtbaar zijn in de agenda
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Lunchpauze concert Jaap de Kok

14 augustus om 12:45 - 13:30

€2,50

Het 7de lunchpauze concert wordt gegeven door Jaap de Kok

Jaap de Kok (1998) speelde al een aantal jaar piano toen hij in 2013 op orgelles ging bij cantor-organiste Gea Hoven te Zwolle. Zijn interesse voor het orgel nam steeds meer toe en dat deed hem er dan ook toe besluiten om tijdens zijn examenjaar van de middelbare school de vooropleiding aan het Prins Claus Conservatorium (PCC) te gaan volgen. Sinds september 2015 studeert Jaap hoofdvak Orgel aan het PCC bij Theo Jellema en Erwin Wiersinga. Daarnaast krijgt hij pianolessen van Nata Tsvereli. Jaap heeft masterclasses gevolgd bij Wolfgang Zerer, Paola Crivellaro, Ville Urponen en Christophe Mantoux.

Op 15 oktober 2017 behaalde Jaap de derde prijs op het SGO orgelconcours te Appingedam.

Sinds september 2017 studeert Jaap ook Koordirectie aan het PCC. Zijn docent is Louis Buskens. Hij krijgt bijvak zang van Marcel Reijans. Jaap richtte eind 2017 het Agricola Consort op: een jongerenkoor dat o.a. medewerking verleent tijdens diensten en vespers in de Martinikerk te Groningen.

Entree: € 2,50 (reserveren verplicht). Bestel uw tickets

Afbeeldingsresultaat voor jaap de kok organist

 

Gegevens

Datum:
14 augustus
Tijd:
12:45 - 13:30
Kosten:
€2,50
Evenement Categorie:

Locatie

Martinikerk
Martinikerkhof 3,
Groningen, Groningen 9712 JG
+ Google Maps