Door de huidige corona crisis in Nederland is onzeker of concerten doorgaan zoals gepland. Sommige gaan zeker niet door op de aangekondigde datum, omdat in ieder geval tot 1 juni grote evenementen niet doorgaan. Sommige zullen wellicht worden verschoven naar later in het jaar. Dringend advies: houd u op de hoogte van de maatregelen en adviezen van de regering in dezen.

Organisatoren zullen ook proberen zoveel mogelijk hun informatie te updaten.

U kunt met dit formulier een concert toevoegen. Pas na accordatie zal deze zichtbaar zijn in de agenda
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

AFAR: dans en muziek in en met de Nieuwe Kerk

14 december 2019 om 20:30

€16,

Met AFAR brengt choreograaf Mohamed Yusuf Boss dans en muziek samen in de imposante ruimte van de Nieuwe Kerk. Vanuit de Afrikaanse filosofie Ubuntu (‘ik ben omdat wij zijn’) ging Mohamed in gesprek met mensen in en rondom de kerk. Met AFAR kijkt hij voorbij onze verschillen en zoekt naar dat wat ons als mensen verbindt.

Kom de ruimte ontdekken en laat je meevoeren in een voorstelling vol verrassende ontmoetingen. Een voorstelling waarin drie dansers, een zanger, vijf muzikanten én het indrukwekkende Timpe-orgel verschillende perspectieven representeren. AFAR is tot stand gekomen in samenwerking met het Grand Theatre, de gemeenschappen rondom de nieuwe kerk en organist Eeuwe Zijlstra.

Kaarten a 16 euro via www.xyusufboss.nl of via https://www.grandtheatregroningen.nl/nl/programma/archief/x-yusuf-boss-afar

Crowdfundingactie: headsets voor de Nieuwe Kerk
Rond de voorstelling AFAR van Mohamed Yusuf Boss op zaterdag 14 december 2019 om 20.30 uur loopt een crowdfundingactie voor 4 headsets voor de Nieuwe Kerk. Deze headsets kunnen we goed gebruiken in onze speciale diensten waarin drama een rol speelt. Zoals de kinderkerstnachtdienst, de kinderpaasnacht en diensten als die van de startzondag in september (Groen Doen). Bovendien worden we met de headsets als locatie aantrekkelijker om te verhuren.

Draag ook bij aan de aanschaf van de headsets. Als tegenprestatie ontvangt u bij een donatie van 30 euro een prachtige ondertekenende fotokaart met persoonlijke boodschap van Mohamed, bij 50 euro kunt u een exclusieve gesloten repetitie bijwonen en vanaf 100 euro schuift u aan de eettafel van Mohamed en zijn moeder voor een heerlijk Somalisch diner.

Meer informatie: https://www.voordekunst.nl/projecten/9653-x-y-b-gives-it-forward-x-de-nieuwe-kerk

Gegevens

Datum:
14 december 2019
Tijd:
20:30
Kosten:
€16,
Evenement Categorie:

Locatie

Nieuwe Kerk
Nieuwe Kerkhof 1
Groningen, 9712 PT Nederland
+ Google Maps